GREEK REPORTERS: H Heidi Klum διαψεύδει ότι απατούσε τον Seal

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

H Heidi Klum διαψεύδει ότι απατούσε τον Seal


Η βόμβα που έριξε ο Seal σε πρόσφατες δηλώσεις του, υπονοώντας ότι
η πρώην σύντροφός του Heidi Klum τον απατούσε με το σωματοφύλακά της, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι, δεν έμεινε αναπάντητη από τη γερμανίδα καλλονή. 

«Είναι λυπηρό που ο Seal συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο και διαδίδει ψεύτικες ιστορίες για τη μητέρα των παιδιών του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του supermodel στο Us Weekly. 

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του βρετανού τραγουδιστή ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις του Seal διαστρεβλώθηκαν: «Ο Seal θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπονοούσε ότι η γυναίκα του τον απατούσε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι. Ωστόσο ήθελε να επιστήσει την προσοχή στο γεγονός ότι είναι ακόμα παντρεμένοι, αφού το διαζύγιό τους δεν έχει εκδοθεί». 

Η «παρεξήγηση» έγινε μετά το βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, όπου ο 49χρονος αστέρας της μουσικής δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η 39χρονη Klum έκανε σεξ με τον προσωπικό της σωματοφύλακα, Martin Kristen, πριν αποφασίσουν να πάρουν διαζύγιο. 

«Δεν περίμενα από τη Heidi να γίνει ξαφνικά καλόγρια, αλλά, όπως πάντα, προτεραιότητα είναι η συναισθηματική ηρεμία των παιδιών μας. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτόν, ωστόσο θα προτιμούσα η Heidi να ήταν περισσότερο διακριτική, τουλάχιστον να περίμενε μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο, προτού αρχίσει να συνουσιάζεται με τον υπηρέτη της, όπως συνήθιζε να κάνει [πριν την αίτηση διαζυγίου]», είπε χαρακτηριστικά. 

Η 39χρονη Klum χώρισε με τον Seal στις αρχές του έτους και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο. Έχουν αποκτήσει δύο γιους και μία κόρη, ενώ η Heidi έχει άλλη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο της. 

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X