GREEK REPORTERS: Η Kristen Stewart εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η Kristen Stewart εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue

Ξεχάστε για λίγο την προσωπική της ζωή και το ροζ σκάνδαλο. Η Kristen Stewart εξακολουθεί να είναι ένα από τα νέα αστέρια του κινηματογράφου και σύντομα θα την δούμε στην πολυαναμενόμενη ταινία 
“On the Road”του Walter Salles. 

Η πρωταγωνίστρια του “Twilight”, το τέταρτο και τελευταίο μέρος της ταινίας θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 15 Νοεμβρίου, φόρεσε δημιουργίες του οίκου Gucci από τη και στήθηκε στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα φιλοξενείται στη βρετανική Vogue (τεύχος Οκτωβρίου), ενώ στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση άνοιξε την καρδιά της όχι για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Robert Pattinson αλλά για τη σχέση της με τα φώτα της δημοσιότητας



«Αν δεν έχεις σκεφτεί πώς τον τρόπο που θα πλασάρεις τον εαυτό σου στις δημόσιες εμφανίσεις σου, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως έλλειψη φιλοδοξίας», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός και εξήγησε ότι η ίδια δεν έχει αυτή τη στρατηγική. 

«Ειλικρινά, δεν μπορώ. Ο κόσμος περιμένει ότι θα είναι κάτι εύκολο για μένα, γιατί είμαι συνεχώς εκτεθειμένη σε μία κάμερα και κάνω αυτό που μου αρέσει, βγάζοντας πολλά λεφτά. Παρ’ όλα αυτά δεν είμαι τόσο άνετη», είπε η Stewart. 



nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X